Bet365.nl


Ga naar: www.bet365.nl

Favoriete bookmaker Bet365 – review

Wereldwijd is Bet365 één van de populairste bookmakers. Deze bookmaker heeft sinds enige tijd veel klanten in ons land, maar is al geruime tijd wereldwijd actief. Zo is Bet365 met afstand de grootste bookmaker in meerdere landen aan de overkant van de oceaan. Is het aan te raden om als Nederlander een account aan te maken bij Bet365? We bespreken het in deze uitgebreide review!

Over het bedrijf Bet365

Voor de oprichting van de bookmaker Bet365 moeten we terug naar het jaar 2000. In dat jaar start de slimme onderneemster Denise Coates met haar eigen betting platform. Vanaf maart 2001 gaat dit betting platform online, waarna het al direct bijzonder populair is.

Dit is te danken aan Denise Coates, maar ook aan de Royal Bank of Schotland. Deze bank besluit namelijk om een bedrag van 15 miljoen dollar in dit platform te steken. Door deze investering kan het platform alsmaar harder en harder groeien.

Deze groei beperkt zich niet tot alleen Engeland. Ook in veel andere landen maakt Bet365 een indrukwekkende groei door. Een land dat lange tijd overgeslagen werd, was Nederland. Totdat de overheid aankondigde dat deze hele markt gereguleerd zou worden. Bet365 besloot om een vergunning aan te vragen én kreeg deze vergunning ook. Vanaf dat moment is Bet365 één van onze favoriete bookmakers.

Wat zijn de voordelen van Bet365?

Dat Bet365 één van onze favoriete boomakers is, is niet zonder reden. Nee, deze bookmaker heeft in de afgelopen periode bewezen dat ze van het hoogste niveau zijn. Onder meer onderstaande voordelen hebben wij opgemerkt tijdens het uitproberen van deze bookie.

Indrukwekkend spelaanbod

Het spelaanbod van/bij Bet365 is wellicht één van de grootste voordelen. Het spelaanbod is ongekend uitgebreid, zowel qua sporten als qua wedstrijden. Daarnaast is het ook ideaal dat je per wedstrijd op veel wedtypes in kunt zetten.

Als we het over een uitgebreid spelaanbod hebben, hebben we het absoluut over Bet365. Dit spelaanbod voldoet aan al onze verwachtingen; wat ons betreft kan geen enkele andere bookie hieraan tippen.

Ben je een liefhebber van wedden op voetbal? Dan zit je bij Bet365 absoluut goed. Geef je liever de voorkeur aan een andere sport? Ook daarvoor kun je bij Bet365 terecht. Per sport vind je in ieder geval veel wedstrijden en veel soorten weddenschappen.

Fijne website

De website van Bet365 is volgens ons ook een groot voordeel. Als je eenmaal één keer van deze website gebruik hebt gemaakt, spreekt de gehele website voor zich. Dit is onder meer aan de onderscheidende lay-out van de website te danken.

Daarnaast spreekt het kleurengebruik ons ook aan. De huisstijl van Bet365 spreekt tot de verbeelding en zorgt voor een bepaalde vorm van rust. Een rust die we bij veel andere bookmakers juist niet opgemerkt hebben.

Verder viel de snelheid van de website, bet365.nl, ons in positieve zin op. De website reageert razendsnel en heeft eigenlijk nooit met mankementen te kampen. Al met al vinden wij de website van Bet365 één van de beste websites ooit van een bookmaker.

Bijkomend voordeel: de app van Bet365 functioneert ook nog eens prima. Als je de voorkeur aan wedden via je mobiel/tablet geeft, is dit een belangrijk voordeel.

Live wedden

Over het live wedden bij Bet365 komen wij superlatieven tekort. Wij hebben namelijk meerdere positieve punten bij het live wedden opgemerkt:

  • Divers aanbod van wedstrijden & weddenschappen: aan het live aanbod van Bet365 kan bijna geen enkele andere bookie tippen. Het aanbod van live weddenschappen is indrukwekkend en divers.
  • Live statistieken: Bet365 onderscheidt zich ook met de live statistieken bij de live wedstrijden. Dankzij deze statistieken krijg je een beter inzicht in het wedstrijdverloop.
  • Snelheid: bij live wedden komt het in veel gevallen op snelheid en timing aan. Over de snelheid bij het live wedden op Bet365.nl hoef je je gelukkig géén zorgen te maken!

Prima bonussen

Sinds Bet365 haar intrede in ons land heeft gemaakt, heeft men al veel klanten weten te trekken. Dit is te danken aan bovenstaande voordelen, maar ook aan de bonussen.

Voor beginnende spelers biedt Bet365 voortdurende interessante bonussen aan. Wij verwachten zelf ook dat Bet365 bonussen voor bestaande spelers aan gaat én blijft bieden. Het is niet voor niets één van de beste bookmakers van dit moment.

Hoge odds

Wil je voor de beste bookmaker gaan? Dan zou je voor de bookmaker met de hoogste odds moeten gaan. Des te hoger de odds van de bookmaker zijn, des te meer geld je met dezelfde inleg kunt verdienen.

Wij kunnen gelukkig het volgende stellen: de odds van Bet365 zijn hoog te noemen. Maak een goede vergelijking tussen de vele weddenschappen en plaats uiteindelijk de gewenste bet. Door de hoge odds behoort het maken van een flinke winst tot de mogelijkheden.

Veel betaalmethoden

Op welke manier wil je geld naar je account overmaken? Bij deze bookmaker maakt dit in principe niet al te veel uit. De bookmaker Bet365 heeft er namelijk voor gekozen om veel betaalmethoden te hanteren. Met dank aan dit uitgebreide aanbod kun je altijd wel een geschikte betaalmethode vinden.

En bijkomend voordeel: de limieten en voorwaarden zijn ook prima te noemen. Je kunt bijvoorbeeld een klein bedrag naar je account overmaken. Met dat bedrag kun je de bookmaker even uitproberen. Grote kans dat je direct verkocht bent aan deze bookmaker.

Snel account aanmaken

Heb je door deze Bet365 review interesse om snel een account aan te maken? Dat komt goed uit; het aanmaken van een account bij deze bookie is een fluitje van een cent.

Binnen een paar minuten heb je je account al bij Bet365 aangemaakt. Wel is het goed om te weten dat je deze bookmaker van de nodige informatie moet voorzien. Dat is niet iets waar Bet365 zelf om gevraagd heeft, maar is het gevolg van de regulering/wetgeving in ons land.

Desondanks zijn wij over het aanmeldproces te spreken. Dit proces verloopt snel, verloopt soepel en je krijgt ook nog een interessante stortingsbonus. Wat wil je nog meer?

Wat zijn de nadelen van Bet365?

Zijn wij voor de volle 100% te spreken over deze favoriete bookmaker? Nee, dat is niet het geval. Het komt in de buurt, maar bij deze bookie moet je ook met enkele nadelen rekening houden.

Geen perfecte klantenservice

Op het gebied van klantenservice kan Bet365 nog de nodige stappen maken. Zo is het jammer dat niet elke medewerker goed Nederlands spreekt. Dat hadden wij wel graag gezien, aangezien dit toch een stuk makkelijker communiceren is.

Daarnaast is de klantenservice ook niet altijd even goed bereikbaar. Wij verwachten echter dat dit een probleem is dat door Bet365 snel opgelost is. Op het moment dat je deze Bet365 review leest, heeft Bet365 dit probleem mogelijk al opgelost.

Onze eindbeoordeling over Bet365

Al met al zijn wij van mening dat Bet365 één van de beste boomakers is. Deze bookmaker heeft haar zaakjes prima op orde, heeft voor een geweldige website gezorgd en biedt interessante bonussen aan.

Het belangrijkste voordeel is wellicht te vinden in het spelaanbod. Zowel pre-match als live kun je uit heel veel sporten, wedstrijden en wedtypes kiezen. Daarbij geniet je ook nog eens van hoge odds. En, zoals je in deze Bet365 review hebt kunnen lezen, hoef je ook met niet al te veel nadelen rekening te houden. Maak dus zo snel mogelijk je account bij Bet365 aan!