BetCity.nl


Ga naar: www.betcity.nl

Favoriete bookmaker BetCity – review

Wil je graag bij een betrouwbare, fijne en goede bookmaker weddenschappen plaatsen? Dan zit je bij de bookmaker BetCity goed. Deze bookmaker heeft haar sporen verdiend, trekt meer en meer klanten aan en heeft haar zaakjes prima op orde. In deze uitgebreide BetCity review vertellen we je hier graag meer over.

Over het bedrijf BetCity

BetCity heeft zelf al ruim 40 jaar ervaring in de wereld van gokken en wedden. Dit begon in eerste instantie met het openen van speelhallen. Deze speelhallen bevonden/bevinden zich in onze hoofdstad en werden erg populair.

Aan het begin van deze eeuw besloot men om het óók over een andere boeg te gooien. Men wilde zich ook op het online vlak richten, aangezien internet vanaf dat moment aan een ware opkomst bezig was. Dit inzicht van BetCity bleek perfect te zijn; deze bookmaker heeft online immers een flinke groei doorgemaakt.

Op 1-10-2021 kreeg BetCity in ons land een vergunning. Met dank aan deze vergunning wist BetCity een voorsprong op veel andere bookmakers in te nemen. Veel andere bookmakers hadden op dat moment immers nog geen vergunning. Dat BetCity een vergunning kreeg, kwam uiteraard niet zomaar uit de lucht vallen. Nee, deze bookmaker levert kwaliteit en is betrouwbaar.

Wat zijn de voordelen van BetCity?

Lijkt het je leuk om regelmatig weddenschappen op sportwedstrijden in te zetten? Of heb je nu een sportwedstrijd gevonden waarvan je de uitslag 100% zeker denkt te weten? In dergelijke situaties is het van belang om bij een betrouwbare bookmaker een account aan te maken. In onze ogen doe je dit prima bij BetCity; dit is niet voor niets één van onze favoriete bookmakers. Met alle dank aan onderstaande voordelen.

Prima website

Als je op de website van BetCity een kijkje neemt, word je eigenlijk direct blij. Althans; dat hebben wij wel als we naar de website kijken. De website ziet er netjes uit, de kleurstelling klopt en de lay-out is erg fijn.

Bovendien hebben wij opgemerkt dat de website van BetCity erg snel is. Mocht je even snel een bet willen plaatsen, is dit bij BetCity dus mogelijk. Ondertussen zorgt de website ook nog voor de gewenste veiligheid en privacy. Al met al heeft BetCity op dit vlak haar zaakjes uitmuntend op orde.

100% Nederlands

Dat deze bookmaker haar oorsprong in Nederland vindt, spreekt ons ook erg aan. Je geniet hierdoor namelijk van een compleet Nederlandse website. Overigens is een bookmaker dit ook verplicht, indien de bookmaker een vergunning heeft.

Belangrijker voordeel is dat de klantenservice van BetCity volledig in het Nederlands communiceert. Als je een vraagje hebt, staat de klantenservice direct voor je klaar. Doordat je je vragen in het Nederlands kunt stellen, verloopt de communicatie erg fijn.

Prima odds

Stel nou dat bookmaker X voor een winst van het thuisteam 2,00 biedt en bookmaker Y biedt 2,10. Bij welke bookmaker zou je dan inzetten? Juist; dan zet je in bij bookmaker Y. Als je op die wedstrijd bijvoorbeeld 10 euro inzet, zou je 1 extra euro verdienen. Dat is makkelijk meegenomen, niet waar? Gelukkig biedt BetCity meer dan prima odds aan.

Deze odds zijn te danken aan de software waar BetCity gebruik van maakt. Het gaat hierbij om software van Kambi. Deze software zorgt voor de hoge odds en voor het uitgebreide spelaanbod. Daar komen we graag later in deze BetCity review nader op terug.

Prima support

Vanuit de klantenservice van BetCity wordt een prima support aangeboden. Als je een vraag hebt, kun je deze dus in het Nederlands stellen. Een ander voordeel is dat je op meerdere manieren in contact met de klantenservice kunt komen. Je doet dit op maar liefst drie manieren:

  • Per live chat: via het icoontje op de website
  • Per mail: je kunt hiervoor een mailtje sturen naar [email protected]
  • Per telefoon: je kunt hiervoor bellen naar 0800 238 24 89

Ongeacht op welke manier je contact op wilt nemen, is dit bij BetCity dus mogelijk. Eén van de redenen waarom dit één van onze favoriete bookmakers is!

Uitgebreid spelaanbod

Een ander groot voordeel van BetCity is het uitgebreide spelaanbod. Ongeacht op welke sport of wedstrijd je in wilt zetten, is de kans heel groot dat dit bij deze bookmaker kan. Ook dat is weer te danken aan de software waar deze bookmaker gebruik van maakt.

Verder spreken de vele soorten wedtypes ons aan. Wil je op bijvoorbeeld een wedstrijd uit één van de grotere voetbalcompetities inzetten? Dan kun je uit honderden weddenschappen kiezen. Dát stelt je in staat om de beste value te ontdekken en om de gewenste strategie op te volgen.

Wat ons ook opvalt, is dat je op veel sporten kunt wedden. Je denkt ongetwijfeld direct aan voetbal, maar je kunt ook op allerlei kleinere sporten wedden. Het is tevens mogelijk om op kleinere competities te wedden. Al met al is het spelaanbod uitgebreid en indrukwekkend.

Makkelijk account aanmaken

Heeft deze BetCity review je nu al over de streep getrokken? Dan is het goed om te weten dat je snel en gemakkelijk een account aan kunt maken. Dit doe je makkelijk via de website van BetCity. Binnen een paar stappen is je account klaar voor gebruik, waarna het echte genieten begint. Veel wedplezier!

Wat zijn de nadelen van BetCity?

Is het dan alleen maar positief bij deze bookmaker? Nee, dat is niet het geval. Het klopt dat dit één van onze favoriete bookmakers is, maar je moet wel rekening met twee nadelen houden.

 

Beperkt aantal betaalmethoden

Als je geld naar je account over wilt maken, heb je uit niet al te veel betaalmethoden de keuze. Je kunt wel voor de gangbare betaalmethoden kiezen, maar niet voor de meer specifieke betaalmethoden. Zeker als je al een ervaren wedder bent, geef je mogelijk de voorkeur aan de specifiekere betaalmethoden.

 

Beperkt aanbod live wedden

Zet je graag in op live wedstrijden? Dan zit je bij BetCity niet helemaal goed. Het aanbod van live wedstrijden en live weddenschappen valt namelijk enigszins tegen.

Op het eerste oog lijkt het aanbod prima te zijn. Als we dit aanbod echter met bijvoorbeeld Bet365 vergelijken, zien we toch een groot verschil. Het is duidelijk dat BetCity zich meer op de pre match weddenschappen richt.

Maar, wij verwachten dat dit in de toekomst gaat veranderen. BetCity maakt gebruik van de Kambi software, waardoor de bookmaker behoorlijk flexibel is. Deze software is ook nog eens goed schaalbaar, waardoor we verwachten dat men binnenkort alsnog veel live wedstrijden aan gaat bieden.

Onze eindbeoordeling over BetCity

Wil je graag bij een 100% Nederlandse bookmaker een account aanmaken? Dan is BetCity één van de beste keuzes. Deze bookmaker is in ons land opgericht, heeft sinds 01-10-2021 een vergunning en heeft de zaakjes perfect op orde.

Om meerdere redenen is dit één van onze favoriete bookmakers. Het spelaanbod is dik in orde, de odds zijn meer dan prima en de klantenservice is magnifiek. Ook zijn wij erg te spreken over de fijne, snelle en overzichtelijke website.

Zeker als je pre match weddenschappen in wilt zetten, is dit één van de beste bookmakers. Het aanmaken van een account gaat bovendien erg snel; waar wacht je dus nog op? Veel spel- en wedplezier bij deze bookmaker favoriet!