Circus.nl


Ga naar: www.circus.nl

Favoriete bookmaker Circus.nl – review

Na de regulering van de gokmarkt hebben we met nieuwe bookmakers kennis kunnen maken. Eén van de bookmakers die ons hierbij heeft weten te verrassen, is Circus.nl. Deze bookmaker brengt meerdere voordelen met zich mee, waarover we je graag uitgebreid informeren in deze Circus.nl review.

Over het bedrijf Circus

Het bedrijf Circus heeft haar wortels in België liggen. In het land van onze Zuiderburen begint deze bookmaker in 2013 met het aanbieden van de diensten. Het meest opvallende hierbij is dat Circus dírect een vergunning in België kreeg. Dát geeft duidelijk aan dat Circus haar zaakjes prima op orde heeft.

Al snel wist Circus naam en faam in eigen land te maken. Meer en meer Belgen maakten een account bij deze bookmaker aan, waardoor het bedrijf hard kon groeien. Toen in Nederland de gokmarkt gereguleerd werd, was dat een prima kans voor Circus. Circus besloot om een vergunning in ons land aan te vragen én kreeg deze vergunning ook. Vanaf 01-10-2021 is het hierdoor óók voor Nederlanders mogelijk om legaal te wedden bij deze bookmaker.

Wat zijn de voordelen van Circus?

In relatief korte tijd is Circus uitgegroeid tot één van onze favoriete bookmakers. Dit heeft met meerdere redenen te maken, waarover wij je hieronder graag meer vertellen.

Uitgebreid spelaanbod

Het eerste dat ons bij deze bookmaker opviel, was het uitgebreide spelaanbod. Je kunt op tientallen sporten inzetten, je kunt op véél wedstrijden inzetten en je kunt uit heel veel wedtypes inzetten.

Het fijne hierbij is dat het om alle gangbare wedtypes gaat. Maar, Circus biedt ook minder gangbare wedtypes aan. Zo kun je op allerlei handicaps inzetten, maar ook op allerlei Player Specials. Dankzij dit uitgebreide aanbod van weddenschappen kun je altijd wel een geschikte bet vinden.

Wil je alleen op voetbal wedden? Of wil je ook op andere sporten in kunnen zetten? Bij Circus.nl is op dit gebied heel veel mogelijkheden. Je kunt namelijk op meer dan 50 sporten inzetten. Dat getal is voor ons veelzeggend.

Prima klantenservice

Een belangrijk voordeel van Circus.nl is de klantenservice. De klantenservice communiceert in het Nederlands en is op zich goed te bereiken. Dat is vooral aan het online contactformulier te danken. Als je dit formulier invult, zie je direct benoemd staan hoelang het duurt voordat je een reactie kunt verwachten. Op die manier weet je precies wanneer je het antwoord op je vraag krijgt. Handig!

De klantenservice heeft echter ook een klein minpuntje. Daar komen we verderop in deze Circus.nl review op terug.

Prima live wedden

Ben je een liefhebber van live wedden? Dan zit je bij Circus ook goed. Bij deze bookmaker geniet je namelijk van een divers aanbod van live weddenschappen. Je kunt op veel sporten én op veel wedstrijden live inzetten. Per wedstrijd heb je ook nog eens de keus uit heel veel soorten weddenschappen. Je kunt dus altijd wel de gewenste weddenschappen inzetten op een live weddenschap.

Belangrijk bijkomend voordeel: Circus.nl vermeldt de statistieken van de wedstrijd. Dit is vergelijkbaar met de statistieken van Bet365 bij de live wedstrijden. Met dank aan deze statistieken krijg je in ieder geval een beter inzicht in het wedstrijdverloop.

Fijne website

De look-and-feel van de website van Circus is volledig naar onze wens. De website is bijzonder snel, de website ziet er prima uit en de website heeft een fijne kleurstelling. Met dank aan deze kleurstelling is het aangenaam voor je ogen om naar de website te kijken.

Ook de mobiele website is volgens ons ideaal. Circus heeft (nog) geen app ontwikkeld, maar heeft de website wel geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers. Als je via je smartphone een weddenschap wilt zetten, gaat dit dus ook feilloos.

Prima bonussen

Dat Circus in België zo groot is geworden, is deels aan de bonussen te danken. De bookmaker stunt namelijk regelmatig met bonussen voor zowel nieuwe- als bestaande spelers.

Wil je bijvoorbeeld een account aanmaken bij Circus? Dan kun je direct van een 100% stortingsbonus profiteren. Een storting van 100 euro levert je direct 100 euro extra speltegoed op. Uiteraard moet je wel goed naar de voorwaarden kijken, maar een dergelijke bonus is altijd een pluspunt.

Fijn aanmeldproces

Het aanmaken van een account is bij deze bookmaker een fluitje van een cent. Je moet wel de nodige gegevens invullen, maar dat is dan ook het enige. Het aanmeldproces verloopt verder soepel; zo krijg je snel een bevestigingslink in je mailbox. Met deze link verifieer je je account, waarna je nog enkele gegevens aan moet leveren. Hiermee houdt Circus zich in ieder geval prima aan de regelgeving.

Wat zijn de nadelen van Circus?

In korte tijd is Circus.nl dus uitgegroeid tot één van onze favoriete bookmakers. De bookmaker is betrouwbaar, biedt een uitgebreid spelaanbod aan en biedt interessante bonussen aan. Toch is het niet allemaal koek en ei. We laten je graag even kennismaken met twee kleine nadelen.

Niet de beste odds

Circus heeft in potentie alles om de beste bookmaker van ons land te worden. Om die eretitel te verdienen, moet deze bookmaker echter wel iets aan de odds doen. De odds zijn namelijk relatief laag, waardoor Circus het tegen andere bookmakers aflegt. Zeker voor de serieuzere wedders vallen de odds ietwat tegen.

Geen live chat

Als je op dit moment in contact met de klantenservice wilt komen, heb je daar voldoende mogelijkheden voor. Eén van de mogelijkheden die nog ontbreekt, is de live chat. Dit is echter wel een contactoptie waar elke bookmaker over zou moeten beschikken. We verwachten dan ook dat Circus binnenkort wél met een live chat op de proppen komt.

Onze eindbeoordeling over Circus

Al met al is Circus één van onze favoriete bookmakers. Dat deze bookie vanuit België naar ons land over is komen waaien, vinden wij persoonlijk erg fijn. De bookmaker heeft de zaakjes perfect op orde, biedt een uitgebreid spelaanbod aan en biedt enkele interessante extra’s aan. De bonussen en het live wedden zijn hier enkele voorbeelden van.

Mocht je op zoek naar een fijne en betrouwbare bookmaker zijn, is dit één van de beste opties voor je. Maak snel een account aan, geniet van de bonus en begin met het verdienen van geld. Ondertussen maak je ook nog een hoop plezier!