Toto.nl


Ga naar: www.toto.nl

Favoriete bookmaker Toto – review

Wilde je 10 jaar geleden op een wedstrijd inzetten? Dan kon je naar de plaatselijke supermarkt en daar een Toto lijst invullen. Je zette vervolgens het geld in, nam de Toto lijst mee naar huis en hield alle wedstrijden in de gaten. Was je bet goed? Dan kon je weer naar de supermarkt om je Toto lijst in te leveren. De supermarkt betaalde je dan direct uit.

Dit is dé reden waarom Toto al jarenlang erg populair in ons land is. De bookmaker is zich echter ook op het online vlak gaan roeren, waarover meer in deze Toto review.

Over het bedrijf Toto

Al in 1956 werd de voetbaltoto door de KNVB gestart. Het was een soort van proef om te kijken of mensen interesse hadden om op een voetbalwedstrijd in te zetten. Al snel bleek dit het geval te zijn; jarenlang hebben veel mensen op deze manier ingezet.

De Lotto (de stichting achter het merk Toto) had echter door dat de markt ging veranderen. Men ging zich daardoor ook op het online vlak richten. Sinds 01-10-2021 beschikt Toto zelfs over een vergunning, waardoor de bookmaker legaal in ons land mag handelen. Dat was op zich geen verrassing, aangezien Toto nauwe banden met de overheid heeft.

In de afgelopen jaren heeft Toto veel aan marketing gedaan. Je kunt je ongetwijfeld wel de vervelende/grappige reclamespotjes met ‘Koning Toto’ voor de geest halen. Verder is deze bookmaker de officiële naamgever dan de KNVB Beker.

Wat zijn de voordelen van Toto?

Wil je graag bij een betrouwbare bookmaker weddenschappen plaatsen? Dan doe je er verstandig aan om deze Toto review even door te nemen. In deze Toto review bespreken we namelijk de redenen waarom dit één van onze favoriete bookmakers is.

Volledig Nederlands

Dat Toto een 100% Nederlandse bookmaker is, spreekt ons erg aan. Dit betekent namelijk dat zowel de website als de klantenservice volledig in het Nederlands zijn. Zeker als je met een vraag of probleem zit, is het onwijs prettig dat je in het Nederlands kunt communiceren.

Prima spelaanbod pre-match

Wil je voorafgaand aan een wedstrijd een weddenschap plaatsen? Dan heb je daar bij Toto meer dan voldoende mogelijkheden voor. Met name in het laatste jaar is het spelaanbod bij deze bookmaker flink opgeschroefd. Je kunt nu uit veel sporten kiezen, uit veel wedstrijden en uit veel wedtypes.

Onder meer op het gebied van player specials heeft Toto flinke stappen gezet. Wel moet worden opgemerkt dat het aantal weddenschappen erg afhankelijk is van het soort wedstrijd. Op de wedstrijden uit kleinere voetbalcompetities heb je vaak weinig mogelijkheden. Dat is bij een wedstrijd uit één van de grotere voetbalcompetities compleet anders. Al met al zijn wij te spreken over het spelaanbod bij Toto.

Interessante bonussen

Sinds 01-10-2021 gaat Toto de strijd aan met andere, legale bookmakers. Al deze bookmakers hebben uiteraard maar één doel: zoveel mogelijk nieuwe klanten aantrekken. Om dat voor elkaar te krijgen, heeft Toto in de afgelopen tijd met interessante bonussen gestunt. Ook bestaande spelers krijgen interessante bonussen van Toto voorgeschoteld. Ideaal!

Prima klantenservice

Zoals we hierboven al gesteld hebben, is Toto een 100% Nederlandse bookmaker. Erg fijn, aangezien je hierdoor in het Nederlands contact met de klantenservice op kunt nemen. De klantenservice spreekt ons sowieso aan, aangezien je op meerdere manieren in contact kunt komen met de klantenservice. Je kunt bellen naar 070 550 08 05 of een bericht via social media sturen. De klantenservice van Toto is 24 uur per dag bereikbaar.

Fijne website + app

Eén van de andere pluspunten van deze bookmaker is de website + app. De website is overzichtelijk, is erg fijn te ‘bedienen’ en werkt ook nog eens snel. Daarbovenop komt dat de website veilig is. Als je een account bij Toto aangemaakt hebt, weet je 100% zeker dat je veilig kunt wedden.

Niet alleen de website is prima, maar ook de app is prima. Je kunt de app makkelijk op je smartphone installeren, waarna je met veel plezier online wedt. Overal waar je bent, kun je met deze app de gewenste weddenschap(pen) plaatsen.

Veel betaalmethoden & prima limieten

Dat Toto één van de betere bookmakers is, blijkt uit de betaalmethoden. Je kunt bij deze bookmaker uit veel methoden kiezen, waardoor je altijd wel een geschikte betaalmethode vindt. Je hebt daarnaast met weinig tot geen limieten te maken. Zowel de stort- als de uitbetaallimieten zijn naar onze wens.

Wat zijn de nadelen van Toto?

Is Toto een perfecte bookmaker? Nee, ondanks dat dit één van onze favoriete bookmakers is, moet je ook bij deze bookie met nadelen rekening houden. De twee belangrijkste nadelen bespreken we hieronder.

Niet de beste odds

Bij Toto ben je niet van de beste odds verzekerd. Ten opzichte van veel andere bookmakers vallen de odds bij déze bookmaker relatief laag uit. Voor de recreatieve wedder is dit geen al te groot probleem, maar voor de serieuze wedder is dit toch wel vervelend. Mocht je per sé van de hoogste odds willen genieten, maak je beter bij een andere bookmaker een account aan.

Matig live wedden

Dat het spelaanbod bij Toto prima is, hebben we reeds hierboven genoemd. Spijtig genoeg is het aanbod van live wedstrijden bij deze bookmaker relatief beperkt. Je kunt niet op elke wedstrijd live inzetten en je kunt ook niet uit heel veel soorten weddenschappen kiezen. Al met al zou het live wedden bij Toto een stuk beter kunnen.

Onze eindbeoordeling over Toto

In onze ogen is Toto één van de beste bookmakers van ons land. Deze bookmaker is betrouwbaar, heeft de zaakjes prima op orde en heeft een fijne website + app ontwikkeld. Ook is het spelaanbod prima, is de klantenservice geweldig en profiteer je van interessante bonussen.

Wel is het dus even goed om rekening te houden met de odds. Mocht je van de hoogste odds verzekerd willen zijn, is Toto nu eenmaal niet de beste bookmaker. Wil je vooral van betrouwbaarheid, veiligheid en plezier uitgaan? Dan zit je bij Toto wel goed. Met deze bookmaker ga je veel plezier beleven aan het inzetten op sport-/voetbalwedstrijden!